Trenarapid

kr1,473.80

Compare
SKU: 596 Category:

Description

TRENARAPID

TrenaRapid (Trenbolone Acetate) er et anabole steroid som bidrar til å øke muskelmassen og forbedre definisjonen. Dette stoffet hjelper idrettsutøvere til å pumpe musklene maksimalt og raskt gjenopprette energi og tone i kroppen.

Funksjoner av stoffet

Grunnlaget er trenbolonacetat, som er et sterkere androgen enn nandrolon og til og med testosteron. Hvert hetteglass inneholder en injiserbar oljebasert løsning.

Acetatesteren har en kort varighet og lar brukeren:

Øk muskelveksten raskt
Øk nivået av styrke og utholdenhet
Lavere kortisolnivåer
Øk utskillelsen av veksthormon og IGF-1-faktorer
Reduser kroppsfett og hindre at det lagres
Uansett dosering er det ingen risiko for østrogene bivirkninger på grunn av stoffenes gode ikke-aromatiserende egenskaper, men progesteronnivåene må følges mye, da dette fortsatt kan forårsake problemer.

Metoder for å ta stoffet

Injeksjoner må gjøres annenhver dag. Den maksimale dosen som administreres annenhver dag er 50-100 mg. Kursets varighet er 5-8 uker. For lengre kurer bør gonadotropin brukes. Etter endt kurs er det viktig å gjennomføre Post Cycle Therapy med legemidler som Clomid eller Tamoxifen.
Kombinasjoner med andre legemidler

Erfarne idrettsutøvere hevder at bruken av Oxandrolone forbedrer virkningen av trenbolonacetat. Men selv i solo-sykluser er det anabole ganske effektivt, så det er ikke nødvendig å kombinere det med noe annet enn en testosteronbase i en syklus.

Mulige bivirkninger

En overdose av stoffet kan provosere:

Akne og fet hud
Søvnløshet og nattesvette
Økt aggresjon
En økning i blodtrykket

Anmeldelser

For å oppnå imponerende resultater trenger ikke idrettsutøvere å øke dosen og risikere helsen. Trenbolonacetat er et av de beste stoffene som lar deg utvikle deg raskt, og oppnå mange positive effekter.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trenarapid”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *